COVID 19 (CORONAVIRUS) EN WEGOMLEGGING

COVID 19 (CORONAVIRUS) EN WEGOMLEGGING

Covid 19 (coronavirus)

Vanwege Covid 19 (coronavirus) bekijken we de situatie van dag tot dag.

Op dit moment heeft ons kantoor er voor gekozen om de afspraken die gepland zijn, door te laten gaan en ook nieuwe afspraken te accepteren.

In overeenstemming met de maatregelen van de overheid, verbinden we hieraan een paar huisregels:

  • We houden ons aan de regel dat er maximaal 3 bezoekers bij een afspraak komen.
  • We zorgen er voor dat we de afstand van 1,5 meter in acht nemen.
  • Heeft u een afspraak waar normaal gesproken meer dan 3 bezoekers bij aanwezig zullen zijn (denk bijvoorbeeld aan de overdracht van een woning met meestal 2 verkopers en 2 kopers) dan verzoeken we u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen met ons kantoor, zodat we met u kunnen overleggen hoe we kunnen bereiken dat er maximaal 3 bezoekers aanwezig zijn om de akte te ondertekenen, terwijl ook de notariĆ«le formaliteiten in acht genomen kunnen worden.
  • Als u of een of meer van uw gezinsleden verkouden is, koorts heeft of andere symptomen van griep vertoont, verzoeken we u vriendelijk telefonisch contact met ons kantoor op te nemen: 073 503 22 55 of een e-mail te sturen via: info@wedn.nl, zodat we met u kunnen overleggen over de geplande afspraak.
  • Als u een nieuwe afspraak wil inplannen, verzoeken we u vriendelijk telefonisch contact op te nemen met ons kantoor: 073 503 22 55 of een e-mail te sturen via: info@wedn.nl.

 

Wegomlegging kantoor Berlicum

Vanwege vervanging van de riolering en aanleg van een nieuwe waterleiding is de weg Veedijk in Berlicum deels afgesloten en is ons kantoor in Berlicum (Veedijk 41) tijdelijk alleen bereikbaar via de Loofaert.

Zie bijgevoegde kaart

Gerelateerde posts

Zomervakantie 2020

Zomervakantie 2020

VANWEGE DE ZOMERVAKANTIE KUNT U TOT EN MET 14 AUGUSTUS ALLEEN TERECHT OP ONS KANTOOR IN HEESWIJK-DINTHER (ONS KANTOOR IN BERLICUM IS DAN GESLOTEN)...

Geplaatst